x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Poliţiei Teiuş, reţinut pentru favorizarea infractorului

Şeful Poliţiei Teiuş, reţinut pentru favorizarea infractorului

07 Mar 2012   •   11:55

Seful Politiei Teius, comisarul Marius Pop, a fost retinut, astazi, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia. Pop este cercetat pentru favorizarea infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Alba, Luminita Prodan, a declarat ca seful Politiei Teius, comisarul Marius Pop, a fost retinut de DNA.

Prodan a spus ca Pop este cercetat pentru favorizarea infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals si incercarea de a determina marturia mincinoasa, insa nu a dorit sa ofere mai multe detalii.

Ea a precizat ca ofiterul a fost pus la dispozitia unitatii si s-a inceput cercetarea prealabila, conform normelor legale.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, ca faptele de coruptie pentru care a fost retinut Pop ar avea legatura cu activitatea sa in cadrul Politiei Teius, mai exact ar fi legate de instrumentarea unui dosar in cadrul caruia ar fi fost anulat un proces-verbal prin care se constata o infractiune.

Comisarul Marius Pop este sef al Politiei Teius din toamna anului trecut, iar anterior a ocupat functia de sef al Politie Rutiere Alba.

×