x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Serac, dar cinstit la Baile Felix

Serac, dar cinstit la Baile Felix

31 Mai 2005   •   00:00

Florian Serac, fostul prefect de Bihor debarcat de Guvernul Nastase la inceputul lunii aprilie 2004, din cauza problemelor personale de imagine care ar fi putut sa afecteze credibilitatea PSD inaintea alegerilor locale, a ajuns sef peste statiunea Baile Felix.

Recent, statutul de "intim" al lui Mihai Fercala, presedintele SIF Transilvania, cu care a fost coleg de camera la Hotelul Bucuresti, l-a ajutat pe fostul parlamentar si ex-prefect de Bihor sa preia fraiele SC Turism Felix de la Gavril Tor, cel care i-a fost exemplu in ultimul an de cand s-a transferat la Baile Felix.

EUROII. Dupa ce a stat in expectativa mai bine de 10 luni, incasand aproape 2.000 de euro in calitate de consilier, Florian Serac a fost numit in functie saptamana trecuta de Consiliul de Administratie, format din trei persoane desemnate de SIF Transilvania (detinatoare a 74% din portofoliul de actiuni ale SC Turism Felix SA - n.n.) si de SIF Oltenia, care are 11,7% din actiuni. Ramas in afara scenei politice oradene, fostul lider al PSD Bihor vrea acum sa se concentreze pe activitatea turistica, marturisind ca va pastra oamenii care au o experienta intre 10 si 15 ani, insa nu este exclusa o "purificare" a celor care i-au fost credinciosi fostului manager general, Gavril Tor. (Natalia Ivan)

×
Subiecte în articol: observator