x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău se deschide duminică. Află cât te costă o plimbare cu vaporaşul

Sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău se deschide duminică. Află cât te costă o plimbare cu vaporaşul

30 Mar 2012   •   13:00
Sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău se deschide duminică. Află cât te costă o plimbare cu vaporaşul

Sezonul de agrement pe Lacul Herastrau (Pavilion H) va fi deschis duminica, la Debarcaderul Central, unde cinci vaporase sunt pregatite pentru plimbari, informeaza un comunicat al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Potrivit sursei citate, la Debarcaderul Central vor fi disponibile 5 ambarcatiuni de agrement - Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora - cu o capacitate totala de 430 de locuri.

'Ne dorim sa oferim tuturor bucurestenilor, care vor fi prezenti in parc, conditii cat mai sigure si confortabile pentru plimbarile cu vaporasele pe Lacul Herastrau. Vom mentine pretul biletelor la nivelul celor din anii trecuti, astfel incat tot mai multi vizitatori sa isi permita sa vina impreuna cu familia in aceste zone de agrement', a declarat Radu Popa, director general ALPAB, potrivit comunicatului.

Duminica accesul pentru plimbari cu vaporasele va fi gratuit, iar incepand de luni tarifele vor fi de 5 lei pentru adulti, respectiv 2 lei pentru copii si pensionari. Programul la Debarcaderul Central va fi zilnic de la ora 10,00 - 18,00.

Potrivit ALPAB, nava Bucur, cu o capacitate de 50 locuri, care atinge o viteza de croaziera de 16 km/h, este disponibila din 2011 pentru agrementul pe Lacul Herastrau.

De asemenea, nava este prevazuta cu o instalatie audio video si una de supraveghere video.

×