x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfaturi de la angajaţi: Ce alimente de la fast food trebuie evitate

Sfaturi de la angajaţi: Ce alimente de la fast food trebuie evitate

de IncomeMagazine    |    11 Oct 2012   •   07:13
Sfaturi de la angajaţi: Ce alimente de la fast food trebuie evitate
Sursa foto: thinkstock
Oamenii nu au, de obicei, aşteptări foarte mari de la restaurantele de tip fast food, din punct de vedere al calităţii produsului. Este suficient ca acesta să fie cald şi bun la gust. Dar angajaţii unora dintre marile lanţuri de restaurante fast food au hotărât că, fie şi aşa, clienţii ar trebui să ştie anumite lucruri despre produsele pe care le cumpără.

O postare de pe site-ul reddit.com, citată de Business Insider, a pus problema celor mai proaste alegeri pe care un client le poate face într-unul din marile magazine de tip fast food, inclusiv în McDonald's, Burger King sau Subway.

Unele dintre produse sunt bombe calorice, în timp ce altele sunt preparate în condiţii nu foarte igienice. Angajaţii au atras atenţia şi asupra produselor care nu sunt proaspete. Iată câteva mărturii ale angajaţilor care au rămas surprinşi de felul în care sunt preparate anumite produse.

Chicken McNuggets


„Am lăsat, din greşeală, o pungă întreagă de aproape 100 de nuggets de pui pe masă pentru prea mult timp. S-au topit. Într-o baltă de lichid. Nu am înţeles niciodată de ce, dar nu recunoşteam nicio bucăţică de nugget în balta aia.”


Pieptul de pui
„La începutul zilei ni se spunea să scoatem piepturile din congelator şi să le punem în apă fierbinte, unde rămâneau toată ziua. La sfârşitul zilei trebuia să le scoţi şi să storci apa aia greţoasă din piepturi. Apoi le puneam într-o cutie de plastic, unde le aşteapta acelaşi tratament şi a doua zi.”

Citeste mai mult despre alimentele ce trebuie evitate

Citeste si
7 alimente care te ajuta sa slabesti
Adevarul despre bauturile energizante. Ce pericole se ascund intr-o cutie
Efectele televizorului asupra sănătăţii copiilor
Trateaza hipertensiunea si colesterolul cu plante
Zece motive pentru a bea cafea


×
Subiecte în articol: fast food alimente evitate