x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Socrul lui Mihail Bălăşescu s-ar fi sinucis. Trupul acestuia a fost gasit la Busteni

Socrul lui Mihail Bălăşescu s-ar fi sinucis. Trupul acestuia a fost gasit la Busteni

18 Sep 2015   •   14:41
Socrul lui Mihail Bălăşescu s-ar fi sinucis. Trupul acestuia a fost gasit la Busteni

Presupusul criminal al lui Mihail Bălăşescu a fost găsit mort în apropiere de Buşteni. George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihai Bălăşescu şi principalul suspect în cazul uciderii acestuia, s-ar fi sinucis, potrivit Antena 3.

George Adrian Epaminonda Burchel a fost dat în urmărire internaţională de poliţişti, în urmă cu patru zile.

Tribunalul Ilfov a decis, pe 9 septembrie, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui George Adrian Epaminonda Burchel. Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu este acuzat că l-a ucis, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, pe fostul secretar adjunct al PNL.

Instanţa a analizat probele anchetatorilor şi a decis să emită un mandat de arestare preventivă în lipsă în cazul lui Burchel, el nefiind găsit de autorităţi după ce l-ar fi ucis pe fostul său ginere.

În noaptea de 3 spre 4 septembrie, în timp ce se afla în locuinţa sa din oraşul Bragadiru, George Burchel l-a lovit de mai multe ori pe fostul său ginere, Mihail Bălăşescu, cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL.

×
Subiecte în articol: Mihai Bălăşescu