x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoferii, sfătuiți să nu oprească în dreptul copacilor. Vântul violent ar putea distruge mașinile

Șoferii, sfătuiți să nu oprească în dreptul copacilor. Vântul violent ar putea distruge mașinile

de Redacția Jurnalul    |    18 Noi 2023   •   17:55
Șoferii, sfătuiți să nu oprească în dreptul copacilor. Vântul violent ar putea distruge mașinile

Pentru că vântul bate cu putere în multe zone ale țării, polițiștii recomandă șoferilor să nu oprească sau să staționeze în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, care pot fi doborâți de rafalele puternice pe autovehicule sau chiar pe persoane.

Din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au căzut pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Astfel, polițiștii anunță că au căzut copaci pe DN 1H, localitatea Șinteu, județul Bihor, precum și pe DN 22, între localitățile Tudor Vladimirescu și Scorțaru Vechi, județul Brăila, în ambele cazuri traficul fiind blocat, dar și pe DN 22C, localitatea Medgidia și DN 38, localitatea Negru Vodă, județul Constanța, unde traficul se desfășoară pe un sens.

„Pentru că vântul bate cu putere în multe zone ale țării, recomandăm șoferilor să nu oprească sau să staționeze în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, care pot fi doborâți de rafalele puternice pe autovehicule sau chiar persoane”, potrivit comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vant puternic sfat șoferi