x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SONDAJ PE BUCUREŞTI / Jurnalul Naţional, lider în topul încrederii bucureştenilor

SONDAJ PE BUCUREŞTI / Jurnalul Naţional, lider în topul încrederii bucureştenilor

de Aniela Nine    |    29 Ian 2009   •   00:00

Jurnalul Naţional este cotidianul de calitate în care bucureştenii au cea mai mare încredere, relevă un sondaj realizat de şi pentru GSSC "Avangarde".



Raportul Avangarde arată că 38% din bucureşteni au indicat pe primul loc Jurnalul Naţional drept cotidianul de calitate în care au încredere. Pe locurile următoare se află Evenimentul Zilei şi Adevărul, cu 35%.

Realizatorii sondajului au testat şi opinia subiecţilor despre activitatea primarului general şi a edililor de sectoare. Potrivit rezultatelor, 46% din bucureşteni sunt mulţumiţi de activitatea primarului Oprescu şi doar 18% sunt nemulţumiţi. Dacă Oprescu ar candida din nou la Primăria Capitalei, ar fi votat de 77% din subiecţi, ajuns în turul doi tot cu Vasile Blaga. Dacă însă Oprescu ar candida la prezidenţiale, el ar obţine numai 22% din voturile bucureştenilor, în timp ce Băsescu ar primi 48%. Cât priveşte promisiunile făcute de Sorin Oprescu în campania electorală, 40% din bucureşteni apreciază că acesta îşi pune în practică angajamentele, iar 32% că încă nu a făcut-o.

În privinţa primarilor de sectoare, în ierarhia părerilor foarte bune, pe primul loc se situează Cristian Popescu Piedone, de la Sectorul 4, despre care 9% din respondenţi au o părere foarte bună, iar pe locul doi este edilul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, cu 8%. Studiul a fost efectuat în perioada 18-26 ianuarie pe un eşantion de 800 de persoane din sectoarele Capitalei şi are o marjă de eroare de +/-3,5%.

Cititi rezultatele sondajului GSSC Avangarde - format .ppt

×
Subiecte în articol: observator