x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Diaconescu

Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Diaconescu

24 Iun 2010   •   00:00
Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Diaconescu
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care a fost arestat preventiv patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu.

La intrarea în sediul DNA, Oprescu a spus că nu ştie precis despre ce este vorba, precizând doar că înţelege că trebuie să dea o declaraţie de martor în dosarul în care patronul OTV Dan Diaconescu este cercetat pentru şantaj, informează Mediafax.

Unul dintre avocaţii lui Diaconescu, aflat în faţa DNA la momentul sosirii primarului general, a explicat că, la un moment dat, într-o discuţie telefonică interceptată, Dan Diaconescu ar fi fost întrebat de interlocutor "dacă a vorbit cu primarul".

Avocatul a mai spus că, ulterior, atunci când l-au audiat pe Diaconescu, procurorii i-au cerut clientului lor să precizeze cu claritate despre ce primar ar fi fost vorba în acea discuţie şi dacă acesta nu era cumva primarul din Zărand, Ion Moţ.

Diaconescu le-ar fi precizat atunci procurorilor că el nu a vorbit niciodată cu Ion Moţ şi că, în schimb, putea fi vorba fie de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, fie de primarul Ovidiu Vanghelie sau de primarul Andrei Chiliman, edili pe care el i-a avut invitaţi în diverse emisiuni.


×
Subiecte în articol: observator