x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Roşca Stănescu: "Băsescu face incercări disperate pentru a nu se face anticipate şI încearcă o altă soluţie"

Sorin Roşca Stănescu: "Băsescu face incercări disperate pentru a nu se face anticipate şI încearcă o altă soluţie"

06 Feb 2012   •   15:02
Sorin Roşca Stănescu: "Băsescu face incercări disperate pentru a nu se face anticipate şI încearcă o altă soluţie"

"Aceasta demisie a primului-ministru este o capitulare a sa, corecta in urma faptului ca si-a asumat raspunderea pe o lege declarata neconsitutionala , legea de comasare a alegerilor", spune Sorin Rosca Stanescu despre demisia premierului Boc.

In opinia sa este vorba si despre o infrangere a presedintelui Traian Basescu deoarece Emil Boc a facut tot ceea ce a facut la comanda lui Traian Basescu. " Este o recunoastere implicita a esecului unei guvernari", a adaugat el.

In opinia sa, ne indreptam catre anticipate. "Traian Basescu face incercari disperate pentru a nu se face anticipate sI incearca o alta solutie. O alta solutie decat demisia guvernului si a sa nu este in conditiile in care in tara s-a cerut in primul rand demisia lui. Orice va incerca va fi dat peste cap de cetateni sI de Opozitie. Singurul lucru neceasar sI normal este organizarea de alegeri anticipate pentru Parlament in luna mai si apoi se intra in calendar cu alegerile locale in iunie", a conchis Sorin Rosca Stanescu.

×