x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoseaua Pipera, pe şase benzi

Şoseaua Pipera, pe şase benzi

de Monica Andrei Capatos    |    30 Oct 2009   •   00:00

Lucrările la supralărgirea Şoselei Pipera vor începe anul viitor, proiectarea fiind realizată de SC Search Corporation SRL, selectată de Primăria Capitalei prin licitaţie publică.



Potrivit documentaţiilor, Şoseaua Pipera se va lărgi la şase benzi de circulaţie pe întregul tronson din cartierul Floreasca până la calea ferată Bucureşti - Constanţa. Sectorul propus de proiectant pentru a fi lărgit începe de la intersecţia străzilor Elena Caragian şi Moeciu cu Şoseaua Pipera, pe o lungime de 1,53 km, până la calea ferată Bucureşti - Constanţa. Trebuie menţionat faptul că noul tronson de şase benzi de circulaţie va face legătura cu pasajul rutier suprateran peste calea ferată din zona Pipera-Tunari.

Noua arteră de circulaţie va fi semnalizată cu marcaje longitudinale de separare a benzilor de circulaţie, marcaje transversale de oprire, cedare a trecerii şi traversări pentru pietoni, marcaje privind spaţiile interzise şi staţii de autobuze, săgeţi, inscripţii şi indicatoare rutiere, parapete direcţionale şi de protecţie şi stâlpi antiparcare.

×
Subiecte în articol: observator