x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia biologului dispărut în Noua Zeelandă: Mihai este un om foarte precaut. Nu pot să-mi dau seama cum a căzut în apă

Soţia biologului dispărut în Noua Zeelandă: Mihai este un om foarte precaut. Nu pot să-mi dau seama cum a căzut în apă

04 Ian 2012   •   12:05

Kinga Muncus-Nagy, sotia romanului disparut in Noua Zeelanda, a vorbit, la Antena3, despre disparitia sotului ei. Femeia a spus ca sotul ei va fi cautat in continuare de colegii lui si ca inca mai spera ca Mihai va fi gasit in viata.

"Sotul meu a plecat la sfarsitul lunii octombrie, iar programul tine pana in aprilie. Sotul meu si-a dorit foarte mult timp sa ajunga acolo si a cautat pe internet. A dat de acest program de conservare si a fost selectat. Stiu ca sotul meu este un om foarte precaut si nu se aventureaza in situatii periculoase. Pur si simplu nu pot sa-mi dau seama cum a cazut in apa", a povestit Kinga Muncus-Nagy.

Mihai Muncus-Nagy a disparut luni in nord-estul Noii Zeelande. Romanul de 33 de ani lucra de doua luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului inconjurator.

Potrivit oficialilor, cel mai probabil romanul a cazut de pe o stanca in apa. Echipele de interventie au fost mobilizate si l-au cautat in ultimele doua zile. Operatiunile de cautare au continuat si in data de 4 ianuarie, fiind intrerupte la lasarea noptii.

×