x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţul unei vameşe reţinută în dosarul vămilor a decedat!

Soţul unei vameşe reţinută în dosarul vămilor a decedat!

09 Feb 2011   •   15:16
Soţul unei vameşe reţinută în dosarul vămilor a decedat!
Sursa foto: /Intact Images

Soţul uneia dintre poliţistele de frontieră care a fost ridicată, marţi, la Vama Naidăş şi adusă la audieri la Bucureşti a făcut infarct şi a murit după ce şi-a văzut nevasta în dubele poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea, se pare, unele probleme de sănătate, iar vestea că soţia lui ar putea fi implicată în scandal i-a fost fatală.

Femeia, vameş la punctul de trecere a frontierei Naidăş, se îndreaptă acum spre casă, fiind eliberată de procurori ca să-şi înmormânteze soţul. Ea a fost ridicată chiar de acasă de procurorii DIICOT.

Rămas singur acasă, soţul, cardiac cronic, şi-a făcut, cel mai probabil, griji cu privire la reţinerea soţiei lui. A mai ieşit în stradă şi a mai stat de vorbă cu vecinii, iar seara s-a retras în casă. În jurul orei 23 i s-a făcut rău, a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat.

Procurorii nu au emis ordonanţă de reţinere pe numele femeii. În schimb, şeful vămii Naidăş, Valentin Bărăgan, şi soţia prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, Cristinel Mihăilă, se află printre persoanele pe numele cărora procurorii au emis ordonanţe de reţinere şi au formulat propuneri de arestare preventivă.

Mai mulţi vameşi de la Naidăş au fost duşi în Capitală doar pentru a da declaraţii, iar ulterior au fost lăsaţi să plece acasă cu condiţia de a nu părăsi ţara.

×