x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spania: Șofer român de TIR, ucis de un alt șofer român, într-o parcare

Spania: Șofer român de TIR, ucis de un alt șofer român, într-o parcare

19 Oct 2021   •   08:51
Spania: Șofer român de TIR, ucis de un alt șofer român, într-o parcare

Catalonia a trăit un nou episod de violență. Într-o parcare din La Junquera, un șofer român de TIR a fost înjunghiat fatal, la sfârșitul săptămânii trecute, de un alt șofer român.

Sâmbătă noapte, autoritățile au fost alertate despre o luptă între trei persoane. Incidentul a pus capăt vieții unuia dintre acestea și a rănit o alta. La scurt timp, poliția catalană l-a arestat pe presupusul agresor. Un tânăr de 29 de ani, de naționalitate română, informează www.stiridiaspora.ro

Lucian B. şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu B., un şofer român de microbuz, toţi fiind din Argeş. Între cei trei șoferi a pornit un adevărat scandal, iar Adrian ar fi început să-i amenințe pe cei doi șoferi români de TIR cu un cuțit și chiar să-i înjunghie. Martorii au sunat imediat la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru Lucian, fiind declarat mort, iar celălalt șofer român a fost dus la spital de urgență cu răni foarte grave. Până la ora publicării acestui material nu se cunoaște starea de sănătate sau identitatea șoferului rănit.

Potrivit segre.com, evenimentele au avut loc sâmbătă în jurul orei 23:45. Șoferul român care i-a înjunghiat pe ceilalți doi a fugit într-un vehicul. O patrulă a Mossos d'Esquadra a localizat mașina la scurt timp după aceea, a identificat presupusul autor și l-a acuzat de omucidere și infracțiune de vătămare. În timpul evadării sale, atacatorul s-a ciocnit de un sens giratoriu în timp ce încerca să ajungă în Franța, dar agenții l-au prins lângă o benzinărie. Acolo, l-au arestat și au sigilat duba, care era pătată cu sânge chiar lângă ușa care duce la scaunul șoferului.

Anchetele sunt acum în curs de derulare, urmând să stabilească cum s-a petrecut tragedia.

„Adrian Claudiu B. ai făcut cea mai mare «realizarea» a vieții tale... pe unul l-ai bagat în groapă (condoleanțe familiei), iar pe celalalt l-ai bagat în spital. Funia, apa și săpunul să fie pe capul tău”, este un mesaj postat pe grupurile de Facebook ale șoferilor români.

De altfel, șoferii au transmis numeroase mesaje de condoleanțe,  dar și de repulsie pentru inculpat.

 

 

×
Subiecte în articol: roman injunghiat in spania