x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Județean Suceava nu mai are paturi disponibile în Secția ATI pentru pacienții cu COVID

Spitalul Județean Suceava nu mai are paturi disponibile în Secția ATI pentru pacienții cu COVID

03 Noi 2020   •   16:16
Spitalul Județean Suceava nu mai are paturi disponibile în Secția ATI pentru pacienții cu COVID

Autoritățile din Suceava au anunțat că Spitalul Județean nu mai are niciun pat disponibil în Secția ATI pentru pacienții cu COVID.

În județul Suceava, în ultimele 24 de ore, au fost internate 34 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, în același timp fiind externate 26 de persoane declarate vindecate, potrivit Prefecturii Suceava.

Din totalul celor 561 pacienți internați la Spitalul Județean Suceava, 194 de pacienți sunt diagnosticați cu noul coronavirus, alți 103 sunt în zona tampon, iar 264 au alte afecțiuni non-COVID.

Dintre cei 194 de pacienți internați cu COVID-19, 96 au forme medii ale bolii, 22 au forme ușoare, 56 au forme severe, iar 20 au forme grave și sunt internați la secția ATI, cinci fiind ventilați mecani.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, în urmă cu două zile, că în prezent, în România, există 1.250 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19.

În prezent, la nivel național, 974 de pacienți cu noul coronavirus sunt internați la Terapie Intensivă.

×