x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STB: Conducătorul de tramvai care ar fi stropit un călător cu suc, cercetat disciplinar

STB: Conducătorul de tramvai care ar fi stropit un călător cu suc, cercetat disciplinar

14 Iun 2019   •   18:47
STB: Conducătorul de tramvai care ar fi stropit un călător cu suc, cercetat disciplinar

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de tramvai care ar fi stropit cu suc sau apă un călător, în urma unei discuţii în contradictoriu cu privire la căldura din vehicul.

"Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora un conducător de tramvai ar fi stropit cu apă sau cu suc un călător, în urma unei discuţii în contradictoriu cu privire la căldura din vehicul, Societatea de Transport Bucureşti - STB SA face următoarele precizări: pentru STB SA este o prioritate asigurarea unor condiţii civilizate de transport, iar modul în care călătorim depinde de fiecare dintre noi; tramvaiul care apare în fotografiile publicate este un vehicul care nu beneficiază de sistem de climatizare; STB SA regretă incidentul creat, iar directorul general a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de vehicul, precum şi identificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs", se arată într-un comunicat transmis de Societatea de Transport Bucureşti.

Vlad Gheorghe, consilier USR la Camera Deputaţilor, arată într-o postare pe Facebook că un vatman STB ar fi aruncat cu suc într-un călător.

"Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reproşase că nu porneşte ventilaţia în tramvaiul în care erau 40 de grade. Victima mârlăniei, o doamnă, avea bilet şi plăteşte şi taxe în Capitală", a scris el.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: stb tramvai vatman