x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Steaua şi Dinamo, unite în suferinţă. Helmuth Duckadam şi Cornel Dinu împart salonul de la Floreasca

Steaua şi Dinamo, unite în suferinţă. Helmuth Duckadam şi Cornel Dinu împart salonul de la Floreasca

02 Oct 2012   •   18:36
Steaua şi Dinamo, unite în suferinţă. Helmuth Duckadam şi Cornel Dinu împart salonul de la Floreasca

Helmuth Duckadam a fost transferat marţi de la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a stat după intervenţia chiurgicală suferită săptămâna trecută, în acelaşi salon cu Cornel Dinu.

"Starea lui Helmuth Duckadam este bună. Se recuperează foarte bine. El a fost transferat în acelaşi salon cu Cornel Dinu, ca să-i ţină de urât acestuia din urmă. Sunt doi fotbalişti", au declarat surse medicale.

Medicii au mai spus că Duckadam ar putea merge joi la meciul pe care Steaua îl va juca împotriva lui FC Copenhaga, în Europa League, dar fostul portar nu pare foarte tentat de această idee, simţindu-se încă slăbit.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute la Spitalul Floreasca, pentru investigaţii şi reechilibrare, după ce timp de mai mult zile nu îşi mai luase tratamentul prescris de medici, s-a deshidratat şi a acuzat stare de leşin. El a fost transportat, duminică după-amiază, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală şi internat în Clinica de chirurgie cardiovasculară, după ce a acuzat o stare de rău şi a sunat la ambulanţă.

În august 2011, Dinu (64 de ani) a fost supus la Floreasca unei intervenţii de by-pass coronarian, o operaţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

Pe de altă parte, preşedintele de onoare al Stelei a fost operat în urmă cu o săptămână, intervenţia chirurgicală care a durat nouă ore fiind de natură să elimine cheagurile de sânge de pe artera braţului drept şi să introduceă o grefă pe porţiunea de arteră subţiată. El a fost diagnosticat cu insuficienţă arterială acută la braţul drept.

×