x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Iun 2009   •   00:00

28 iunie 2009



CAMION CU BANI: UN ACCIDENT CU SURPRIZE
Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor cercetează provenienţa unei sume mari de bani descoperite într-un camion implicat vineri într-un accident rutier pe DN 1, în judeţul Sibiu. În urma accidentului petrecut în localitatea Apoldu de Sus, din respectivul camion au căzut pe şosea mai multe pungi cu bani, suma totală fiind de 25.000 de euro şi 230.000 de lire sterline. Camionul se îndrepta către o firmă din localitatea Horezu.

RUPERE DE NORI: DRUMURI BLOCATE ŞI CASE INUNDATE
Ploile abundente au distrus peste o sută de gospodării din judeţul Maramureş. Rona de Sus, Rona de Jos, zonele Hera, DN 18 şi Petrova au fost grav afectate de ape în urma ruperii de nori. Satul Rona de Sus a fost cel mai grav afectat, după ce pârâul Ronişoara a ieşit din albie. Ieri după-amiază, Drumul european E 581 Tecuci - Bârlad - Albiţa a fost inundat şi blocat timp de aproximativ 20 de minute, din cauza unei ruperi de nori.

CODRUŢ ŞEREŞ: COALIŢIE FĂRĂ VIZIUNE
Secretarul general al PC, Codruţ Şereş, este nemulţumit de "lipsa de viziune" a coaliţiei de guvernare şi de faptul că o serie de instituţii ale statului au ajuns "bătaia de joc a unuia sau a altuia". El a mai declarat vineri seară la Horezu, la Şcoala de vară a tinerilor conservatori, că e bine că în PSD au apărut voci care au cerut ieşirea de la guvernare, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla până în toamnă. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: observator