x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

20 Aug 2005   •   00:00

La Vama Veche - Andy Ghost, din nou in Altar!


Dupa o perioada in care a stat departe de trupa, Andy Ghost s-a intors in Altar! Vocalistul formatiei amintite va concerta, din nou, alaturi de Theo (bass), Levi (tobe) si D.MAN (chitara). Legendarul grup clujean va canta, in aceasta seara, in cadrul Stufstock, la Vama Veche. Spectacolul se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca Andy & Co. au foarte multi fani in Vama. In prezent, interpretii lucreaza la cel de-al patrulea album, care se va intitula "Atitudine" si care va fi lansat in curand. (Catalina Iancu)

Traditii - Vacanta romaneasca la Marea Neagra


Turistii care se vor afla pe Litoral pana pe 10 septembrie vor putea participa la expozitii de arta moderna si traditionala, parada a costumelor populare romanesti din Oltenia, Muntenia, Moldova, Bucovina, spectacole de teatru, precum si un concert de muzica etno pop. In perioada 5 august - 10 septembrie se desfasoara programul "Vacanta Romaneasca la Marea Neagra", program conceput cu scopul de a imbunatati imaginea Romaniei ca destinatie turistica si de a promova folclorul, traditiile si cultura romaneasca pe litoralul Marii Negre.

Facilitati - Autorizatii on-line


Agentii economici si persoanele fizice vor putea sa transmita documentatiile pentru autorizare prin intermediul unui sistem de autorizare on-line care va fi lansat de Autoritatea Nationala pentru Turism. Autorizatiile se vor emite dupa transmiterea completa a documentelor si verificarea la fata locului a criteriilor de clasificare in cazul structurilor de primire turistice si a criteriilor privind licentierea agentiilor de turism. Autorizatiile privind personalul de specialitate de turism (brevetele de turism si atestatele de ghid de turism), vor fi emise dupa transmiterea completa a documentatiilor prin sistemul on-line.

Control - Amenzi de 37.000 de lei noi


Autoritatea Nationala pentru Turism a controlat, saptamana trecuta, un numar de 70 de unitati de alimentatie cazare si alimentatie publica. In urma controlului au fost acordate amenzi in valoare de 37.500 RON, au fost acordate 27 avertismente, a fost descalificat, de la 3 stele la 1 stea, Hotelul pentru Tineret Balcanic Hellios Inn din Costinesti si a fost retras certificatul de clasificare al discotecii Disco Bar Pepsi Lux din Mamaia. ANT impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor continua activitatea de control a unitatilor de alimentatie publica si agrement amenajat in spatii deschise, din statiunile de pe litoralul romanesc, care desfasoara program de auditii muzicale dupa ora 1:00 noaptea.

Grupaj de stiri realizat cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism

×
Subiecte în articol: observator turism