x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

14 Iul 2005   •   00:00

Bamboo - Cablul este vinovat


Incendiul care a izbucnit la clubul bucurestean Bamboo a pornit de la un cablu electric al panoului din incinta vestiarului, potrivit concluziilor echipei de ancheta in acest caz, informeaza surse din Politie. Dosarul - intocmit de echipa de specialisti a Pompierilor si Politiei si in care s-a propus neinceperea urmaririi penale - a fost trimis de Politie la Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 pentru finalizarea cercetarilor.

Reactie - CNA versus Becali


CNA a decis somarea Radio 21, Europa FM si Radio Guerrilla pentru difuzarea discutiei dintre Gigi Becali si reporterul postului Antena 1. S-a ajuns la concluzia ca Becali "a folosit un limbaj suburban, de natura sa afecteze grav imaginea si demnitatea unor persoane". CNA a solicitat posturilor de radio si de televiziune sa nu mai difuzeze nici o declaratie care nu respecta dreptul la demnitate umana si la imagine. (C. O.)

Timisoara - A dat cu ascutitu’ in teava de gaze


Un cartier de la marginea municipiului Timisoara a fost la un pas de a exploda ieri, dupa ce o teava de gaz a fost sparta din greseala de niste detinuti care lucrau la canalizare. Presiunea puternica si mirosul intepator au atras atentia oamenilor, care au intrat in panica. Reprezentantul Distrigaz, Eugen Sala, a spus ca o singura scanteie ar fi fost de ajuns pentru ca toate casele din jur sa fi explodat.

Spania - Hoti romani, arestati


Garda Civila spaniola a anuntat ieri anihilarea unei bande formate din patru imigranti romani specializati in furturi din locuinte si magazine, care actionau in regiunea Almeria. Cei patru formau un grup inchis, avand legaturi numai cu alti romani. Arestarea face parte dintr-o operatiune mai ampla a Garzii Civile spaniole, denumita "PALO", care nu s-a incheiat. (Oana Vataselu)

Ungaria - Mort la munca


Un cetatean roman in varsta de 30 de ani si-a pierdut viata, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de munca produs in Heviz, vestul Ungariei, informeaza agentia MTI. Potrivit unor surse din cadrul politiei regionale, accidentul s-a produs la o sauna terapeutica, unde se efectuau lucrari de modernizare. "Un perete care era pe punctul de a fi daramat s-a prabusit peste muncitor. A murit pe loc", a declarat ofiterul de politie Peter Csizmazia. (Anca Alexe)

Sechelariu - PNA a trimis dosarul in instanta


Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a fost audiat ieri timp de sase ore de catre procurorii Parchetului National Anticoruptie in dosarul in care este invinuit de luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si complicitate la comiterea de infractiuni. Avocatul fostului primar, Catalin Dancu, a declarat ieri ca dosarul clientului sau va fi trimis in instanta saptamana viitoare. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator