x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un străin de 23 de ani a furat o mașină din Sectorul 1 și a condus-o, fără permis, în Capitală

Un străin de 23 de ani a furat o mașină din Sectorul 1 și a condus-o, fără permis, în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   13:15
Un străin de 23 de ani a furat o mașină din Sectorul 1 și a condus-o, fără permis, în Capitală
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un cetățean străin de 23 de ani care a furat o mașină din Sectorul 1 al Capitalei pe care a condus-o fără permis pe mai multe străzi a fost reținut de polițiști.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Furturi de Autovehicule au reținut, luni, un tânăr de 23 de ani, față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Cercetările au început în 12 februarie 2024, când polițiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost furat autoturismul, în timp ce era parcat cu cheile în contact și motorul pornit, pe o stradă din Sectorul 1.

În urma cercetărilor, s-a conturat ipoteza conform căreia fapta ar fi fost săvârșită de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetățean străin.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, după comiterea faptei, bănuitul ar fi condus mașina pe mai multe străzi din Capitală, deși nu deține permis de conducere. Ulterior, ar fi abandonat-o pe o stradă din același sector, moment în care ar fi sustras un telefon mobil care se afla în autoturism, bun ce aparținea persoanei vătămate.

Luni, bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt masina capitala