x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Student băgat în comă cu un singur pumn în faţă, la o terasă din Iaşi!

Student băgat în comă cu un singur pumn în faţă, la o terasă din Iaşi!

22 Iun 2015   •   16:18
Student băgat în comă cu un singur pumn în faţă, la o terasă din Iaşi!
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Un student de la Universitatea „Gheorghe Asachi“ din Iaşi se află în comă indusă, internat în soital, după ce a primit un pumn în faţă la un restaurant din Bucium. Băiatul a fost lovit cu brutalitate în bărbie de un alt tânăr, tot client al localului respectiv.

Agresorul „s-a luat“ de mai multe colege ale victimei, iar acesta din urmă a îndrăznit să comenteze. La bătaie au intervenit şi „mascaţii“ poliţiei ieşene, scrie ziaruldeiasi.ro.

Tânărul Cătălin C., în vârstă de 21 de ani, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi“ din Iaşi finalizase anul doi şi sâmbătă seara programase cu încă 11 colegi de facultate o petrecere la restaurantul cu două terase situat pe platoul Repedea, lângă releul din Bucium.

Tinerii se distrau la una dintre terase, iar la o altă terasă petreceau alţi tineri, din cartierul ieşean Bularga. Un tânăr din acest grup, Constantin G., în vârstă de 20 de ani, a început în jurul orei 24 să strige la studentele de pe cealaltă terasă, ba chiar le-ar fi înjurat.

Cătălin ar fi încercat să-i calmeze, numai că i-a întărâtat pe aceştia, iar după câteva pahare de alcool, am­bele tabere s-au „încălzit“ şi până la bătaie nu a fost decât un pas.

Constantin G. l-a lovit pe Cătălin C. cu un singur pumn, în bărbie, iar acesta a căzut inconştient, lovindu-se puternic cu capul de betonul aleii restaurantului. Pentru că nu îşi mai revenea, unul dintre studenţi a sunat la numărul 112, iar un echipaj SMURD a venit de urgenţă la faţa locului şi l-au transportat la spital pe băiat, în stare gravă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că agresorul ar fi început să strige la fetele din grupul studenţilor şi că se afla sub influenţa alcoolului.

×
Subiecte în articol: ziarul de iasi coma pumn scandal bataie terasa