x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenţii medicinişti, scăpaţi de confuzia magistraţilor

Studenţii medicinişti, scăpaţi de confuzia magistraţilor

de Mircea Opris    |    26 Aug 2009   •   00:00



Ore de aşteptare şi confuzie, la Tribunalul Timiş. Magistraţii instanţei au intrat într-un veritabil haos în ce priveşte prelungirea arestării studenţilor ucigaşi de la căminul Universităţii de Medicină din Timişoara.  

Magistraţii nu au reuşit să se pună de accord în ce priveşte termenului la care se va judeca prelungirea mandatului de arestare a studenţilor, care expiră în 31 august. Avocaţii celor doi au declarat că procesul va avea loc vineri.

"Noi am fost anunţaţi că termenul procesului pentru prelungirea mandatului de arestare este vineri, 28 august", a declarat Otilia Constantin, unul dintre avocaţii lui Sergiu Florea. În schimb, pe pagina de internet a Tribunalului Timiş procesul este stabilit în data astăzi, 26 august.

Poliţiştii nu i-au adus pe Sergiu Florea şi Carmen Bejan la instanţă, pentru că tinerii nu au fost citaţi de Tribunalul Timiş. "Judecătorul a stabilit că procesul să se judece în 27 august", a spus Mihaela Roibu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş.

Între timp, au apărut şi detalii inedite vizavi de acuzatul Sergiu Florea. Avocaţii tânărului arestat pentru uciderea şi tranşarea lui Trifu Schrotu, de 65 de ani, au primit o cerere neobişnuită de la clientul pe care îl reprezintă. Acesta le-a cerut să găsească o editură care să tipărească romanul autobiografic al studentului, deoarece Sergiu Florea s-a apucat deja să scrie un roman în arest. Motivul: băiatul se consideră rănit de către iubita sa Carmen Bejan, alături de care a fost arestat în urmă cu o lună.

×
Subiecte în articol: observator crima timisoara