x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suceava: Al doilea bărbat decedat în incendiu, în ultimele 24 de ore, în judeţ

Suceava: Al doilea bărbat decedat în incendiu, în ultimele 24 de ore, în judeţ

de Agerpres    |    14 Apr 2014   •   21:24
Suceava: Al doilea bărbat decedat în incendiu, în ultimele 24 de ore, în judeţ

Un bărbat a fost găsit, luni, carbonizat, de pompierii militari suceveni în timp ce interveneau la stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea suceveană Şerbăneşti.

Potrivit ISU Suceava, pompierii Detaşamentului de pompieri Suceava şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Şerbăneşti, comuna Zvoriştea.

La sosirea echipajelor ardea violent casa, existând pericolul de propagare a focului. Pompierii militari au găsit în interiorul unei camere trupul carbonizat al unui bărbat de 52 de ani.

Proprietara locuinţei, în vârstă de 75 de ani, a suferit o intoxicaţie cu fum şi, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată la spitalul judeţean. De asemenea, un tânăr de 26 de ani, care a avut un atac de panică şi o plagă tăiată la mână, a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Au ars casa, bunurile din interiorul locuinţei şi circa 200 de kilograme de cereale.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă a incendiului a fost neglijenţa unui fumător, respectiv victima decedată.

Acesta este al doilea caz cu persoană decedată într-un incendiu, în ultimele 24 de ore, în judeţul Suceava, după ce un bărbat de 53 de ani a fost găsit decedat de pompierii militari care au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o gospodărie din localitatea suceveană Ipoteşti. 

×
Subiecte în articol: suceava incendiu