x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suspectul principal în cazul crimei de la Bărbuleşti a ajuns la spital. El a fost arestat azi pentru 29 de zile

Suspectul principal în cazul crimei de la Bărbuleşti a ajuns la spital. El a fost arestat azi pentru 29 de zile

04 Ian 2012   •   08:07
Suspectul principal în cazul crimei de la Bărbuleşti a ajuns la spital. El a fost arestat azi pentru 29 de zile

UPDATE 13:06 - Chelu Danuta, arestat preventiv pentru 29 de zile, a ajuns la spital. Acestuia i s-a facut rau imediat dupa pronuntarea sentintei. Barbatul este acuzat de omor calificat.

"Pacientul are o fractura deschisa, operata, si numeroase alice in bratul drept. Ramane internat pentru ca are nevoie de ingrijiri, riscul de infectie fiind destul de mare", a declarat, miercuri dupa-miaza, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Slobozia, Vaile Olaru, citat de Mediafax.

Tribunalul Ialomita a decis arestatea pentru 29 de zile a principalului suspect in cazul crimei de la Barbulesti.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus ieri masura retinerii, pe o perioada de 24 de ore, fata de Chelu Danuta, zis Dan Bolovan, pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice si omor calificat. Conflictul violent intre doua familii de tigani a avut loc pe 1 ianuarie si s-a soldat cu moartea unui barbat si ranirea altor patru persoane.

In dupa amiaza zilei de 1 ianuarie, politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane, provenind din doua familii, pe fondul unor neintelegeri, s-au agresat reciproc folosind arme de foc si obiecte contondente.

In urma evenimentului, cinci persoane ranite, cu varsta cuprinsa intre 24 si 35 de ani, au fost transportate la cele mai apropiate unitati spitalicesti, respectiv doua la Urziceni si trei la Ploiesti, una dintre acestea decedand la scurt timp.

Pe parcursul zilei de 2 ianuarie, aproximativ 100 de politisti si jandarmi au descins in 14 locuinte ale romilor din comuna Barbulesti, dupa aproape 12 ore de la producerea scandalului, pentru a descoperi posibilele mijloace de proba, arme de foc sau arme albe, folosite in acest eveniment.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, procuror Cristina Coman, o arma de vanatoare a fost gasita, in noaptea de luni spre marti, aruncata in spatele unei cladiri din localitate, insa nu se cunoaste la acest moment daca aceasta este si arma cu care a fost impuscat in cap Radu Sorin zis Beki, urmand sa se efectueze expertize in acest sens.

Opt dintre cei implicati in scandal, respectiv Vasile Laurentiu, zis Ceneu, Sandu Marian, Chelu Emil, Radu Arnaut, Chelu Nicusor, Radu Ionel, Chelu Petre, Sandu Ionel au fost arestati preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

×