x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de femei afirmă că utilizarea unui șampon promovat de actrițe celebre le-a lăsat fără păr

Sute de femei afirmă că utilizarea unui șampon promovat de actrițe celebre le-a lăsat fără păr

27 Dec 2015   •   20:01
Sute de femei afirmă că utilizarea unui șampon promovat de actrițe celebre le-a lăsat fără păr

„Mi-a distrus viața”, este afirmația pe care sute de femei o fac… referindu-se la un șampon. După câte se pare, produsul cosmetic, promovat de două actrițe celebre de peste ocean, a avut efecte adverse asupra părului și scalpului.

Doamnele și domnișoarele care l-au încercat susțin că au rămas aproape fără păr, s-au ales cu diverse alergii și iritații și le este efectiv rușine să apară în public, informează dailymail.co.uk.

Mai mult de 200 de persoane din 40 de state au depus plângere penală împotriva Wen, produsul de curățare hidratant, dezvoltat de stilistul vedetelor din L.A., Chaz Dean. În denunț s-a precizat că utilizarea produsul a dus la pierderea, ruperea și decolorarea părului, iritații ale scalpului și urticarie.

Wen, promovat de actrițele Brooke Shield și Alyssa Milano, este descris ca un produs fără sulfați și parabeni, o alternativă la șampoanele de pe piață, care poate fi utilizat ca „șampon, balsam, mască hidratantă, tratament pentru descurcarea părului și balsam leave-in”.

Pe site-ul Wen, reprezentanții brandului laudă inovația, afirmând că este diferită de toate celelalte produse pentru îngrijirea părului: „Șamponul include amestecul perfect de ingrediente speciale, naturale, de orignie botanică, fără a avea în componență sodium laurel sulfate sau chimicale nocive.”

De-a lungul timpului, mai multe persoane care l-au achiziționat au reclamat calitatea îndoielnică a acestui produs pe diverse forumuri, dar în ultima perioadă numărul femeilor nemulțumite a crescut considerabil.

Astfel, s-a ajuns ca firma care a dezvoltat WEN să fie acționată în instanță pentru că utilizează un ingredient caustic care dăunează părului și foliculilor.

Agentul de marketing al companiei. Guthy-Renker, a făcut o declarație referitoare la acest scandal: „Nu există nicio dovadă științifică în sprijinul acuzațiilor care ni se aduc. Persoanele îșo pot pierde părul din variate motive, iar produsele Wen nu au nicio legătură”.
 

×
Subiecte în articol: caderea parului chelie sampon