x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi la meciul Steaua - Basel. Ce interdicţii au spectatorii

Sute de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi la meciul Steaua - Basel. Ce interdicţii au spectatorii

22 Oct 2013   •   08:40
Sute de jandarmi şi poliţişti, mobilizaţi la meciul Steaua - Basel. Ce interdicţii au spectatorii
Sursa foto: steauafc.com

Peste 700 de jandarmi, 95 studenți jandarmi și peste 270 de polițiști vor fi mobilizați să asigure măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre Steaua București și FC Basel, care se va disputa pe stadionul 'Arena Națională' marți, începând cu ora 21:45.  Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,45, doar pe bază de bilete și invitații.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Suporterii pot achiziționa bilete de intrare și în ziua desfășurării partidei la casa de bilete din b-dul Basarabia, până la ora 19,45, la casele de bilete din b-dul Pierrre de Coubertin și str. Maior Ion Coravu, până la ora 21:45.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Totodată, peste 270 de polițiști bucureșteni vor acționa pentru menținerea ordinii publice la acest meci din cadrul Champions League. Acțiunea Poliției Capitalei vizează menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Polițiștii vor acționa atât în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră. În acest sens, polițiștii bucureșteni vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poșete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

×