x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tabere pentru copiii talentaţi

Tabere pentru copiii talentaţi

25 Iul 2009   •   00:00

CLUBUL DE EXCELENŢĂ "DAN VOICULESCU" Cei mai talentaţi copii, cu rezultate şcolare deosebite, au posibilitatea în această vară de a participa la una din taberele organizate de Clubul de Excelenţă "Dan Voiculescu".



Programul intitulat "Tabăra elevilor activi şi merituoşi" a debutat în iulie cu o vacanţă de o săptămână, pentru 30 de co­pii, la Neptun, Complexul Comorova, şi va continua în această vară cu încă două ta­bere, la Eforie Sud şi la Poiana Pinului.

Următoarea tabără va fi organizată între 23 şi 30 august, la Eforie Sud. Pentru aceasta, se pot înscrie copiii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani, cu rezultate şcolare şi o activitate extra­şco­lară de­ose­bită, confirmată prin diplome şi premii.

În perioada 28 au­gust-3 septembrie, se va organiza la Poiana Pinului (Buzău) o tabără destinată copiilor care au obţinut premii la pictură, sculptură, ceramică, grafitti sau mozaic. Se pot înscrie copiii care au vârsta minimă de 14 ani, un portofoliu bogat cu lucrări personale şi o situaţie şcolară bună.

Cei care optează pentru una dintre cele două tabere din luna august organizate de Clubul de Excelenţă o pot face până la data de 15 august 2009, trimiţând aplicaţia pe adresa office@fudv.ro sau pe adresa poştală a Fundaţiei "Dan Voiculescu" pentru Dezvoltarea României, Str. Secerişului nr. 31, Sector 4, Bucureşti. Dosarul de aplicaţie va cuprinde dovada îndeplinirii condiţiilor cerute.
Mai multe detalii pot fi obţinute la tel. 031-425.58.83 sau pe www.fudv.ro.

×
Subiecte în articol: observator