x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii au prins un tânăr drogat, fără permis, după ce ar fi furat o maşină din Sectorul 6

Poliţiştii au prins un tânăr drogat, fără permis, după ce ar fi furat o maşină din Sectorul 6

de Redacția Jurnalul    |    17 Sep 2024   •   21:00
Poliţiştii au prins un tânăr drogat, fără permis, după ce ar fi furat o maşină din Sectorul 6

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Capitalei, după ce ar fi furat un autoturism de pe o stradă din Sectorul 6 şi a fost blocat în trafic cu ajutorul Jandarmeriei Municipiului Bucureşti.

"Un echipaj din cadrul Secţiei 17 Poliţie a identificat autoturismul semnalat, în doar câteva minute, şi a efectuat semnalul regulamentar de oprire. Întrucât şoferul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, aflat în zonă, şi au pornit în urmărirea acestuia. În scurt timp autoturismul în cauză a fost blocat în trafic, iar şoferul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost imobilizat şi încătuşat", informează un comunicat al DGPMB 

În urma testării cu aparatul Drug Test a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul în cauză ar fi fost sub influenţa substanţelor psihoactive. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Acesta a fost condus la Institutul de Medicină Legală în vederea recoltării probelor de sânge, ulterior fiind condus la sediul subunităţii.

"Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere legală", arată sursa citată.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tanar drogat permis furt mașină