x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Muncitor nepalez, găsit mort într-o ghenă a unui campus universitar din București 

Muncitor nepalez, găsit mort într-o ghenă a unui campus universitar din București 

10 Noi 2022   •   09:19
Muncitor nepalez, găsit mort într-o ghenă a unui campus universitar din București 
Sursa foto: Captura Video Antena 3 CNN

Un muncitor nepalez a fost găsit mort de studenți într-o ghenă de gunoi a campusului universitar din Sectorul 6 al Bucureștiului.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 21:00 de către unul dintre studenți.

Tânărul nepalez, de numai 27 de ani, locuia cu chirie chiar în blocul din campus, aflat lângă ghena de gunoi în care a fost descoperit fără viață, potrivit Antena 3 CNN

Oamenii legii au contactat ambasada pentru a-i înștiința în legătură cu tragedia care a avut loc în urmă cu câteva ore. 

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat de către medicii legiști, iar în următoarele zile vor face necropsia, pentru a putea stabili care a fost cauza decesului.

Pare tot mai plauzibilă varianta sinuciderii, spun anchetatorii, care au vizionat imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere. 

Ei au văzut cum tânărul nepalez a intrat singur în ghena de gunoi a campusului universitar și nu a mai ieșit. Trupul său a fost descoperit de studenți. 

Medicii legiști vor stabili care a fost cauza morții. Procurorii NU exclud nici varianta unei crime, dar principala pistă rămâne sinuciderea. 

O altă sinucidere a unui muncitor nepalez a avut loc la sfârștiul lunii mai 2022. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost găsit spânzurat de un copac, în comuna Dragomirești Vale, chiar în apropiere de locul de muncă.

Tânăr nepalez

×
Subiecte în articol: nepalez sinucidere