x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa groazei! Fetiţa de 5 ani care a fost ţinută sechestrată mai bine de 28 de ore de către tatăl ei a fost eliberată

Casa groazei! Fetiţa de 5 ani care a fost ţinută sechestrată mai bine de 28 de ore de către tatăl ei a fost eliberată

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   10:10
Casa groazei! Fetiţa de 5 ani care a fost ţinută sechestrată mai bine de 28 de ore de către tatăl ei a fost eliberată
Sursa foto: Antena 3 CNN

Bărbatul care și-a sechestrat fetița de cinci ani în casă, după ce și-a agresat și dat afară soția, a fost reținut de Poliția Română. Fetița lui este acum în afara oricărui pericol.

Update Fetiţa de 5 ani care a fost ţinută sechestrată mai bine de 28 de ore de către tatăl ei a fost eliberată şi se află acum în afara oricărui pericol. Misiunea a fost încheiată cu succes după ce în imobil a intrat o avocată cu care bărbatul a fost de acord să stea de vorbă. Tatăl fetiţei, în vârstă de 45 de ani, se află în custodia Poliţiei Române.

Potrivit Inspectoratul General al Poliției Române, operațiunea din Chiajna s-a încheiat în urma activităților de negociere.

Din fericire, operațiunile de negociere ale Poliţiei au avut succes. 

Fata se află în custodia polițiștilor şi este în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române, potrivit Antena 3 CNN.

În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

UPDATE  După 24 de ore de la baricadarea în casă, bărbatul continuă negocierile cu forţele de ordine, fără a avea nicio revendicare. O rudă care a venit în zona perimetrului păzit de poliţie a declarat că "totul e doar un joc cu nevasta" şi că bărbatul ar "ţine la copil precum la ochii din cap".

Potrivit Antena 3 CNN, în imagini, se poate auzi vocea fetiţei de cinci ani pe care propriul tată a amenințat că o va ucide. Negociatorii au încercat ore în șir să îl facă pe bărbat să coopereze, însă acesta a refuzat cu desăvârșire, timp de peste 18 ore.

Filmarea îl arată pe bărbat extrem de agitat și foarte atent la de ceea ce se întâmplă dincolo de poarta casei. Acesta filmează și buteliile puse în mijlocul casei cu care plănuia să se arunce în aer.

Fetița lui îl roagă să o lase pe ea să filmeze cu telefonul. Totodată, copila îi spune că se teme și că nu vrea să ajungă "lângă tataie la șobolani".

Fetiţă: Lasă că filmez eu tati, că nu știi tu totul. Ai înțeles, tati?

Tatăl: Lasă că filmez eu. Pe tine nu te ia. Când te ia pe tine, ne ia pe amândoi.

Fetiţă: Păi da, dar dacă nu vrea să ne ia pe amândoi?

Tatăl: Ne ia, ne duce acolo lângă tataie.

Fetiţă: Vrei să ne ducă lângă tataie? Da, dar mie mi-e frică, tati.

Tatăl: Nu are de ce să îți fie frică.

Fetiţă: Mi-e frică, tati, că lângă tataie e șobolani.

Tatăl: Nu mai e, tati, lângă tataie șobolani. Lasă că stai aici lângă tati.

barbat Chiajna

Bărbatul are în jur de 45 de ani, iar vecinii spun că este agresiv. Acesta a făcut scandal ieri la ora 14:00, iar polițiștii sunt la fața locului de la 15:00. Acesta era băut în momentul în care a început scandalul. 

Locuința celor doi soți se află în localitatea Chiajna. 

UPDATE 10:10 - Fetiţa este bine, bărbatul are grijă de copilă şi a cerut negociatorilor să îi aducă hrană pentru ea, au declarat reprezentanţii Poliţiei:

"Bărbatul a avut grijă de minoră, minora nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta.

Negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent în mod direct cu bărbatul care, aşa cum ştiţi, nu are revendicări.

Ceea ce este foarte important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, aceasta nu a suferit leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment.

De asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care i-a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române.

Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveviment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă", a declarat, vineri, Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţia este în alertă de mai bine de 20 de ore şi încearcă să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la un gest extrem

delaratii politie

×
Subiecte în articol: pericol amenintari copil chiajna