x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl Alexandrei, mesaj pentru Gheorghe Dincă: Să ardă în iad dacă a făcut aşa ceva

Tatăl Alexandrei, mesaj pentru Gheorghe Dincă: Să ardă în iad dacă a făcut aşa ceva

01 Aug 2019   •   23:30
Tatăl Alexandrei, mesaj pentru Gheorghe Dincă: Să ardă în iad dacă a făcut aşa ceva

Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, i-a transmis lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că i-a ucis fata, "să ardă în iad".

Joi seara, tatăl fetei a susţinut în faţa Poliţiei din Caracal o declaraţie de presă şi apoi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, Ioan Măceşanu a spus: "Exact cum a avut - să vorbesc aşa, cu cuvinte de politeţe - dânsul zâmbetul ăla aşa într-o parte, i-aş transmite să ardă în iad, dacă a făcut aşa ceva. (...) Dacă n-a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază".

El a relatat că, după dispariţia Alexandrei, a fost sunat de către un bărbat, care i-a spus cu o voce răguşită că fata e bine: "Era o voce de bărbat, mai în vârstă şi i-am zis să vorbească mai tare. A zis că îl doare în gât că a băut apă rece. Dar se cunoştea că era un bărbat în vârstă".

Ioan Măceşanu a făcut din nou apel către cei care i-au luat fata să o aducă înapoi.

"Îi rog din toată inima şi din tot sufletul, cei care ştiu ceva de ea sau cei care au luat-o să vină s-o aducă şi voi uita, voi retrage tot, dar numai s-o aducă, să-i dea drumul. (...) Eu cred şi sper că fata mea trăieşte. Aşa îmi spune inima", a mai spus tatăl Alexandrei. AGERPRES

×