x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Taximetrist omorât în bătaie pentru un loc de parcare

Taximetrist omorât în bătaie pentru un loc de parcare

18 Feb 2011   •   10:14
Taximetrist omorât în bătaie pentru un loc de parcare
152503-.jpgVIDEO - Caz şocant în Capitală. Noaptea trecută, un taximetrist a fost omorât în bătaie pentru un loc de parcare. Totul s-a petrecut în cartierul Titan unde un tânăr de 22 de ani a încercat să parcheze pe un loc deja ocupat. Supărat că nu a reuşit, tânărul l-a bătut un taximetrist până când l-a lăsat fără suflare.

Martorii spun că totul a început cu un schimb de replici dure. Tânărul, în vârstă de 22 ani, s-a enervat peste măsură când şi-a văzut locul de parcare ocupat. Discuţia aprinsă s-a transformat imediat într-o bătaie pe viaţă şi moarte.

"L-a omorât în bătaie, în bătaie l-a omorât. Cu un obiect contondent i-a dat. I-a dat cu bocancii. Noi nu avem voie să ţinem nimic, nici măcar un spray paralizant în maşină", a declarat un taximetrist, potrivit realitatea.net.

Potrivit comisarului şef Diana Sarca, cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici, s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori. Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Doi bărbaţi care se aflau în zonă au anunţat imediat Poliţia şi Salvarea. Medicii de pe ambulanţă au încercat să îl resusciteze taximetrist, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

"Când am sosit noi, pacientul era în stop cardiorespirator şi am făcut tot ce s-a putut", a declarat sergent major Pencea Alexandru Marius - ISU.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia de Urmărire Penală şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Tânărul riscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Cadavrul taximetristului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

×