x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Taximetriştii din Capitală protestează în Piaţa Constituţiei: Vezi restricţiile din trafic

Taximetriştii din Capitală protestează în Piaţa Constituţiei: Vezi restricţiile din trafic

03 Apr 2012   •   06:49
Taximetriştii din Capitală protestează în Piaţa Constituţiei: Vezi restricţiile din trafic

UPDATE 11:30 - Peste 400 de taximetristi din Capitala protesteaza in fata Palatului Parlamentului, cerand adoptarea Legii taximetriei si scoaterea din Bucuresti a celor care nu au licenta locala de transport. Taximetristii ameninta cu declansarea de proteste la nivel national daca solicitarile lor nu vor fi aprobate.

Protestatarii au afisat bannere galben cu negru pe care scrie "Spuneti NU pirateriei votand Legea taximetriei", "Pasarile de la tara sa zboare din Capitala", "Protejati clientul de tot Parlamentul", "Tariful reglementat, clientul protejat".

..........................

Peste 2.000 de taximetristi bucuresteni sunt asteptati sa protesteze marti si miercuri in Piata Constitutiei impotriva colegilor care desfasoara activitati ilegale.

Protestele taximetristilor vin insa cu o serie de restrictii care vor bloca traficul din Bucuresti. Circulatia va fi inchisa pe banda 1 a Bd. Natiunile Unite intre Bd. Libertatii si Str. Hasdeu, precum si pe banda 1 a Splaiului Independentei, intre pod Hasdeu si Bd. Libertatii. Restrictiile vor fi valabile doar in intervalul orar 10:00 - 15:00.

Soferii sunt sfatuiti sa aleaga rute ocolitoare prin bd. Stirbei Voda sau prin bd. Regina Maria - bd. Unirii. Taximetristii vor iesi in strada pentru eliminarea activitatilor ilegale, de piraterie, precum si introducerea pentru vot in plenul Camerei Deputatilor a modificarilor legii privind transportul in regim de taxi.

×