x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tentativă de jaf armat la o bancă din Braşov

Tentativă de jaf armat la o bancă din Braşov

17 Iul 2009   •   00:00

Un bărbat înarmat cu un pistol cu bile a încercat să jefuiască o sucursală a unei bănci din cartierul braşovean Astra, unde a tras un foc de armă, după care a fugit fără să rănească pe cineva sau să fure bani.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, vineri, în jurul orei 11.50, un bărbat înarmat cu un pistol cu bile a intrat în sucursala unei bănci din cartierul Astra, din municipiul Braşov, unde a ameninţat o angajată cu pistolul, după care a tras un foc de armă. Naghi a precizat că nicio persoană nu a fost rănită şi că imediat bărbatul a fugit din sediul băncii, fără a reuşi să fure vreo sumă de bani.

Comisarul şef a precizat că sucursala respectivă este dotată cu camere de supraveghere şi că vor fi analizate imaginile de pe acestea, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului aflându-se mai mulţi poliţişti care au început cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, tentativa de jaf a avut loc la o sucursală a BRD, situată pe strada Soarelui, din Braşov.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator