x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir, cu lacrimi în ochi: Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat

Teo Trandafir, cu lacrimi în ochi: Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat

01 Mar 2013   •   11:33
Teo Trandafir, cu lacrimi în ochi: Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat

Teo Trandafir a vorbit într-o emisiune TV despre scurtul său mariaj cu Constantin Iosef, dar și despre clipele grele prin care a trecut când a fost internată la o clinică din Viena, când a fost la un pas de o tragedie.

"Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat. Ce mi s-a întâmplat a fost foarte tare, căsătoria şi relaţia cu el. Nu îmi arăt dramele nimănui. Toţi avem drame şi ne e greu, mai bine nu le mai povestim. Trebuie să privim cu umor spre viitor. Au fost momente grele după divorţ, dar am supravieţuit. Mi-am păstrat graţia şi demnitatea după divorţ. Fetiţa mea m-a ajutat", a declarat Teo la Acasă TV.

Teo a vorbit şi despre momentele grele prin care a trecut la Viena, când a fost la un pas să moară.

"Am auzit voci pe care nu le mai auzisem niciodata pana atunci si am vazut lucruri. Nu am putut spune decat Doamne, tu esti? Sunt singura aici? Nu mai moare nimeni ca sa am si eu cu cine sa vorbesc, sa treaca timpul mai repede. La asta m-am gandit cand m-a vazut intr-o ceata groasa", si-a amintit Teo.

Dupa ce si-a revenit din coma a avut pierderi de memorie. "Inainte sa mor voiam sa ma spal pe maini. Aveam nevoie de lighean, dar nu imi aminteam cuvantul. Primul lucru pe care mi l-am amintit a fost numele lui George Clooney si textele melodiilor frantuzesti", a mai spus Teo.



×