x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timişoara - Sinucidere cu multe semne de întrebare

Timişoara - Sinucidere cu multe semne de întrebare

de Mircea Opris    |    06 Feb 2009   •   00:00

Un agent din trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei de Frontieră Timiş s-a împuşcat în cap, vineri dimineaţa, cu pistolul din dotare.



Agentul principal Laszlo Nagy, de 34 de ani, a fost găsit, pe bancheta din spate a maşinii proprietate personală, de un coleg care a observat o pată de sânge. Omul s-a apropiat şi s-a îngrozit de cele văzute. Colegul său, zăcea mort într-o baie de sânge, cu telefonul mobil lângă el, iar uşile maşinii erau blocate. Paznicul a dat imediat alarma iar locul a fost împânzit de poliţişti şi luptători din cadrul DPIR.

Poliţistul găsit decedat era în timpul serviciului, şi urma să îşi termine tura abia astăzi dimineaţa. Colegii şi superiorii lui spun că nu au bănuit nicio clipă că pe Nagy îl frământau gânduri sinucigaşe. Când a spus colegilor că iese până afară, aceştia au crezut că a ieşit la fumat. Ciudat este că focul de armă nu a fost auzit de cei aflaţi în clădire. Colegii spun că era un om echilibrat şi cu un caracter deosebit.

Nagy era campion în arte marţiale şi era poliţist cu experienţă. El şi-a început cariera la Poliţia Militară şi, în urmă cu şapte ani, s-a transferat la Poliţia de Frontieră. Procurorii au început investigaţiile şi încearcă acum să stabilească ce l-a determinat pe agent să îşi pună capăt zilelor. De asemenea, conducerea Direcţiei Poliţiei de Frontieră Timişoara a demarat o anchetă internă.

×
Subiecte în articol: observator