x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timişoara: Un tânăr nervos a urmărit şi a lovit intenţionat cu maşina o ambulanţă

Timişoara: Un tânăr nervos a urmărit şi a lovit intenţionat cu maşina o ambulanţă

28 Iun 2009   •   00:00

Un tânăr de 22 de ani, supărat că medicii nu i-au tratat sora suficient de repede, a urmărit maşina ambulanţei şi a lovit-o din spate, la intrarea în parcarea Serviciului de Ambulanţă Timiş.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Marinela Apostolache, tânărul a chemat o ambulanţă din cauză că, după o petrecere, sora sa, care consumase prea mult alcool, nu se simţea bine.

"Un tânăr de 22 de ani a chemat o ambulanţă la un chef unde participase împreună cu sora lui pentru că aceasta consumase prea multe băuturi alcoolice şi nu se simţea bine. Când un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului, tânărul s-a supărat că acesta nu a sosit mai repede şi a început să îi adreseze injurii", a declarat Apostolache.

Conform acesteia, echipajul de pe ambulanţă a cerut ajutorul poliţiştilor, iar apoi a plecat, fiind urmărit cu o maşină de tânăr, deşi acesta nu avea permis de conducere.

La intrarea în parcarea Serviciului de Ambulanţă Timiş, tânărul a intrat cu maşina în spatele ambulanţei, provocându-i avarii.

Tânărul a fost liniştit de poliţiştii chemaţi de echipajul ambulanţei, a primit o amendă de 700 de lei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, fiind cercetat în stare de libertate.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator