x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Ţin minte perfect acea zi". Cum arăta Elena Băsescu în prima ei zi de şcoală. Vezi FOTO

"Ţin minte perfect acea zi". Cum arăta Elena Băsescu în prima ei zi de şcoală. Vezi FOTO

16 Sep 2013   •   15:29
"Ţin minte perfect acea zi". Cum arăta Elena Băsescu în prima ei zi de şcoală. Vezi FOTO

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare alături de sora ei mai mare, Ioana, în prima ei zi de şcoală. În imagine, Elena şi Ioana Băsescu sunt îmbrăcate în uniformă.

Fotografia este însoţită de următorul mesaj: "După mulţi ani, privesc din nou cu foarte mult interes începutul anului şcolar. Mă uit la fetiţa mea şi nu pot să nu mi-o imaginez cum va arăta peste şapte ani, îmbrăcată în uniformă, cu ghiozdănelul pe umeri, alături de colegi şi de doamna învăţătoare. Ma gândesc în ce sală de clasă va învăţa, cât de încărcată şi de utilă va fi programa școlară, cât de mult va trebui,  ca părinţi, să suplinim şi să compensăm educaţia care i se oferă la şcoală, pentru că formarea unui copil se face şi acasă, nu numai într-o unitate de învăţământ.

Îmi doresc ca Sofia să înveţe într-un sistem care nu-şi  schimbă normele şi practicile de la an la an în funcţie de cine este la putere.
Vreau să existe o evaluare permanentă a muncii elevilor, nu doar examene care se transformă în adevărate momente de panică deopotrivă pentru cei mici şi părinţi. Şi îmi mai doresc ca toţi copiii din România să poată beneficia de măcar două mese din partea şcolii – poate e un sistem mai bun şi mai util de folosire a banilor pentru alocații.

Am regăsit cu drag o fotografie din prima mea zi de şcoală... alături de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de făcut, iar asta mi-a dat mult curaj.

Ţin minte perfect acea zi şi mă gândesc cu emoţie la momentul când voi retrăi acele clipe, dar din postura de mamă.
Le urez tuturor celor care s-au întors azi la școală, dar mai ales celor care păşesc pentru prima oară într-o sală de clasă, mult succes şi un an plin de reuşite!
Profesorilor le doresc să aibă un an mai bun, care să le aducă o răsplată mai bună a muncii pe care o fac!".×
Subiecte în articol: Elena Basescu prima zi de scoala facebook