x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Titus Corlăţean: Traian Băsescu a prezentat la televizor documente clasificate

Titus Corlăţean: Traian Băsescu a prezentat la televizor documente clasificate

02 Feb 2014   •   22:13
Titus Corlăţean: Traian Băsescu a prezentat la televizor documente clasificate

Încercarea lui Traian Băsescu de a-l face scăpat pe generalul Marcel Opriş de  demitere a dus la apariţia în spaţiul public a unor documente secrete.

Traian Basescu a prezentat o serie de planşe care aveau menirea să convingă publicul că STS a acţionat conform legii şi procedurilor în vigoare pentru stabilirea locului de unde s-a apelat reţeaua 112 de către supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni.
Ministrul de externe Titus Corlăţean a declarat pentru Antena 3 ca planşele şi machetele care au insotit declaraţia de presă a preşedintelui Traian Băsescu aveau caracter de documente secrete fiind prezentate ca atare în cadrul şedinţei CSAT.
Corlaţean a spus că nu crede ca ele au putu fi desecretizate doar în cele câteva minute care au trecut de la şedinţă la declaraţia de presă televizată a lui Traian Băsescu.

Totodată, referindu-se la raportul prezentat de STS în cadrul şedinţei CSAT, Titus Corlăţean a spus nu a sesizat nicio convorbire telefonică cu serviciul de urgenţă 112 a doctorului Sorin Ianceu, deşi acesta, într-o intervenţie anterioară, declarase contrariul.

×