x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Topul restaurantelor de lux bucureştene, după numărul de interceptări ambientale ale DNA

Topul restaurantelor de lux bucureştene, după numărul de interceptări ambientale ale DNA

16 Aug 2013   •   16:53
Topul restaurantelor de lux bucureştene, după numărul de interceptări ambientale ale DNA
Sursa foto: enational.ro

Din ce în ce mai multe dosare ale DNA au la bază interceptări ale celor implicaţi, chiar în condiţiile în care mulţi dintre cei care se considerau potenţial vizaţi de procurorii anticorupţie s-au ferit să poate discuţii prin telefon, în care ar fi putut oferi elemente incriminatoare.
Şi, cu toate că au ales ca discuţiile cu partenerii lor să aibă loc în locaţii de lux, frecventate de oameni cunoscuţi, adevărate comunităţi închise, ulterior, au constatat că informaţiile schimbate în aceste condiţii  au fost interceptate şi au devenit probe la dosar.
Deşi la primele prezentări ale probelor administrate în dosar, cei anchetaţi încearcă să demonteze acuzaţiile ce li se aduc, trecându-se de prezentarea stenogramelor, ei rămân de-a dreptul stupefiaţi în momentul în care li se prezintă înregistrări audio,  de o calitate ireproşabilă.

Cotidianul Naţional prezintă o anchetă ale cărei rezultate denotă faptul că procurorii anticorupţie folosesc pentru interceptările ambientale efectuate în localuri de lux ofiţeri acoperiţi care, la momentul oportun, aduc la masa vizată dispozitive de interceptare, camuflate în elemente care se încadrează perfect în decor: scrumiere, o sticlă cu băutură răcoritoare sau farfurii. etc..  Concluzionând, se poate spune că expresia cu bastonul de mareşal din raniţa fiecărui soldat, se regăseşte în următoarea variantă de restaurant:  în şervetul fiecărui ospătar stă legitimaţia de ofiţer de informaţii!

Topul restaurantelor bucureştene "campioane" la interceptări

Sursele citate de cotidianul Naţional, informează că localurile unde ofiţerii sub acoperire au reuşit infiltrarea şi efectuarea celor mai multe dintre înregistrările ambientale, inclusiv în barurile sau terasele aferente acestora, sunt următoarele :

Hotel Marriot – Restaurant „Champions”
Hotel Crowne Plaza
Hotel Phoenicia
Restaurant DIESEL
Restaurant Isoletta
Hotel Radisson

×