x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic aglomerat de ambele sensuri de mers pe DN1

Trafic aglomerat de ambele sensuri de mers pe DN1

30 Noi 2015   •   14:22
Trafic aglomerat de ambele sensuri de mers pe DN1
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Traficul rutier pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, este aglomerat, luni după-amiază, pe ambele sensuri de mers ale drumului, astfel că poliţiştii rutieri îi îndrumă pe şoferi să utilizeze ruta alternativă DN 1A.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că se circulă în coloană pe DN 1, pe raza staţiunilor montane, începând de la Comarnic, aglomeraţie fiind atât pe sensul de coborâre, cât şi pe cel de urcare.

În aceste condiţii, şoferii sunt sfătuiţi să meargă pe ruta alternativă, respectiv pe DN 1A, iar de la Braşov spre Valea Prahovei a fost instituit un dispozitiv rutier care va devia selectiv traficul spre staţiunile montane din această zonă, a precizat sursa citată.

Mii de turişti au urcat, în ultimele zile, la munte pentru a petrece aici minivacanţa de 1 Decembrie.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, la această oră pe DN73, în zona Bran - Moieciu, autovehiculele rulează cu viteză redusă. Totodată, pe DN1A Săcele -Cheia - Ploieşti încă nu au apărut probleme semnificative de trafic, însă este de aşteptat să se formeze coloane de maşini în orele următoare în zona Măneciu, din cauza unor semafoare amplasate în preajma unor lucrări, drumul fiind afectat de alunecări de teren.

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat dn1