x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic rutier îngreunat pe Valea Prahovei pe sensul către București

Trafic rutier îngreunat pe Valea Prahovei pe sensul către București

01 Iun 2015   •   15:56
Trafic rutier îngreunat pe Valea Prahovei pe sensul către București
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Traficul rutier pe DN1 în zona Valea Prahovei este îngreunat pe sensul de mers către Bucureşti, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 km/h.

"Pentru a evita aglomeraţia, conducătorii auto care pornesc din Braşov către Bucureşti pot alege ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Braşov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti", informează un comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, Poliţia recomandă şi ruta DN73 Braşov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN73) este în lucru.

"Şi pe alte drumuri naţionale principale traficul rutier s-a intensificat, dar nu sunt probleme în ceea ce priveşte fluenţa circulaţiei. Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante", se arată în comunicat. agerpres.ro

×
Subiecte în articol: trafic ingreunat dn1