x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în sportul românesc. Valentin Illeș, vicepreşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident grav în Ungaria provocat de un traficant de persoane

Tragedie în sportul românesc. Valentin Illeș, vicepreşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident grav în Ungaria provocat de un traficant de persoane

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   13:15
Tragedie în sportul românesc. Valentin Illeș, vicepreşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident grav în Ungaria provocat de un traficant de persoane
Sursa foto: infotimisoara.ro

Valentin Illeș, vicepreşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident grav în Ungaria.

Accidentul a fost provocat însă de un traficant de persoane care transporta ilegal migranți, scrie portalul maghiar de știri Kekvillogo.

Potrivit informațiilor furnizate de poliția maghiară, accidentul s-a produs pe autostrada M5, în zona Kecskemét, în jurul orei 4:35.

„Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă. În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă. În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a transmis poliția din Ungaria.

Foto https://kekvillogo.hu/

Din păcate, din cauza rănilor foarte grave, Valentin Illeş a murit pe loc. Cel care a scris istorie în lumea dansului sportiv a lăsat în urmă o soție şi doi copii.

Valentin Illeș, în vârstă de 51 de ani, a fost unul dintre oamenii de referință în dansul sportiv din România. El a fost un reputat antrenor de dans de performanță și a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei discipline în țară. A fondat primul club de dans sportiv de performanță, Bolero Timișoara, și a antrenat perechi de campioni mondiali la nivel internațional.

×