x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Capitală: O maşină s-a scufundat în lacul Floreasca. Cel puţin o persoană a murit

Tragedie în Capitală: O maşină s-a scufundat în lacul Floreasca. Cel puţin o persoană a murit

de Mara Raducanu    |    23 Noi 2011   •   11:36
Tragedie în Capitală: O maşină s-a scufundat în lacul Floreasca. Cel puţin o persoană a murit

Cel putin o persoana si-a pierdut viata dupa ce o masina a cazut, in aceasta dupa-amiaza, in lacul Floreasca. Scafandrii aflati la locul accidentului cauta si alte victime. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Masina a derapat, a rupt parapetul de protectie al podului si s-a scufundat.

Dupa doua ore si jumatate, echipele de interventie au scos cu macaraua masina scufundata, in autoturism fiind gasita o persoana decedata, pe scaunul din dreapta.

Scafandrii cauta in continuare in Lacul Floreasca alte eventuale victime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Daniel Vasile, a declarat ca incidentul a fost semnalat la numarul de urgenta 112 la ora 13:29.

Masina a rupt parapetii de protectie de pe Podul Floreasca, in zona stavilarului, si s-a scufundat in lac, potrivit lui Daniel Vasile. Potrivit primelor constatari ale politistilor rutieri, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.


×