x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Giurgiu: Trei poliţişti au murit într-un accident rutier, pe DN5

Tragedie în Giurgiu: Trei poliţişti au murit într-un accident rutier, pe DN5

26 Sep 2012   •   05:25
Tragedie în Giurgiu: Trei poliţişti au murit într-un accident rutier, pe DN5

Trei politisti au murit, in aceasta dimineata, si unul este grav ranit, dupa ce masina cu care veneau dinspre Capitala spre Giurgiu s-a rasturnat. Accidentul s-a produs pe Drumul National 5, in localitatea Uzunu. Se pare ca soferul ar fi adormit la volan.

"Am primit un apel pe 112 ca pe DN 5 a avut loc un accident de circulatie in urma caruia au fost patru victime. Din primele cercetari la fata locului a reiesit faptul ca trei dintre acestia au decedat pe loc, inclusiv soferul, iar cel de-al patrulea este ranit grav", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, cei patru politisti din Capitala au fost de serviciu marti noapte si se indreptau spre casa intr-un autoturism proprietatea personala a unuia dintre ei.

"Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar intre Uzunu si Daia, pe sensul Bucuresti - Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arata ca masina a parasit partea carosabila si a intrat intr-un parapet al unei parcarii. Sunt trei morti si un ranit grav, acesta fiind dus la spital", a mai spus Vasilache.

Deocamdata se fac cercetari privind cauzele producerii accidentului, dar impactul s-a produs dupa ce conducatorul autoturismului marca Cielo implicat in accident a parasit partea carosabila si a intrat intr-un parapet de pe marginea drumului, iar apoi a ajuns in santul de pe marginea carosabilului.


×