x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Gorj. Șeful Sanepidului, bolnav de Covid-19, a murit în ambulanță după ce a rămas fără oxigen

Tragedie în Gorj. Șeful Sanepidului, bolnav de Covid-19, a murit în ambulanță după ce a rămas fără oxigen

07 Mar 2021   •   08:29
Tragedie în Gorj. Șeful Sanepidului, bolnav de Covid-19, a murit în ambulanță după ce a rămas fără oxigen
Sursa foto: Lucian Alecu

Șeful Sanepid Gorj, Adrian Virgil Dobrin, a murit în ambulanță ce ăl transporta la un spital din București. Avea doar 48 de ani.

Potrivit Antena 3, șeful Sanepid Gorj era bolnav de Covid-19 și depindea în totalitate de oxigenul de pe ambulanță. El a fost internat la spitalul suport Covid din Târgu-Cărbunești pe 1 martie. Starea sa a  fost destul de gravă astfel că s-a decis transferul la un spital din București.

Transferul s-a făcut ieri după amiază cu o ambulanță dotată cu sistem de ventilație. Doar că, între Horezu și Vâlcea o siguranță a sistemului electric s-a defectat și a decuplat ventilatorul pacientului.

Medicii au depus eforturi uriașe și l-au resuscitat, fiind dus la Spitalul de Urgență din Vâlcea. A fost stabilizat, dar din păcate a decedat la o distanță de două ore, mai precizează sursa citată.

„Cu profund regret, anunt trecerea in nefiinta a colegului si prietenului meu, Dobrin Adrian Virgil. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!“, a anunţat directorul DSP Gorj, Narcis Stoian.

×
Subiecte în articol: Covid-19