x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Timişoara: Un bărbat de 29 de ani şi-a omorât copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat

Tragedie în Timişoara: Un bărbat de 29 de ani şi-a omorât copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat

02 Ian 2012   •   06:33
Tragedie în Timişoara: Un bărbat de 29 de ani şi-a omorât copilul şi socrii, apoi s-a spânzurat

UPDATE 11:18 - Purtatorul de cuvant al Politiei Timis Madalina Mezdrea a declarat ca din primele cercetari politistii au stabilit ca barbatul de 29 de ani si-a lovit socrii cu un topor. Mezdrea a precizat ca anchetatorii nu au gasit urme de violenta pe trupul copilului de sapte ani.

UPDATE 10:15 - Anchetatorii au gasit un bilet lasat de tanar in care scria "Atentie! Aici s-a produs o crima!", potrivit OradeTimis.ro. In buzunarul hainei barbatului de 29 de ani, politistii au gasit un album foto cu poze in care apare el alaturi de copil si de sotie. Potrivit vecinilor, tanarul suferise o depresie in ultimul timp din cauza faptului ca sotia nu venise acasa de sarbatori. Barbatul lucra ca sofer in Sag, iar copilul, in varsta de 7 ani, suferea de autism.

Drama la inceput de an, in localitatea Sag, aflata la aproximativ 20 de kilometri de Timisoara. Un barbat de 29 de ani si-a omorat, in aceasta dimineata, copilul de sapte ani si cei doi socri, dupa care s-a spanzurat. Autoritatile au fost anuntate de cele trei crime oribile de catre fratele barbatului.

Sotia barbatului este plecata la munca, in Italia, acesta fiind motivul pentru care barbatul ar fi fost deprimat.

Socrii barbatului au fost gasiti cu perne pe cap, iar barbatul care a comis faptele a fost gasit spanzurat in fata casei.

''Batranii erau socrii barbatului si au fost asfixiati, cu perne pe fata, iar in alta camera a fost gasit la fel si copilul de 7 ani. Dupa ce a comis cele trei crime, tanarul s-a spanzurat. Din primele date rezulta ca sotia criminalului a plecat in Italia la munca, iar acolo si-a gasit un alt barbat. De sarbatori ea nu s-a intors acasa, iar sotul a decis sa se razbune in acest fel'', a declarat, luni dimineata, pentru Agerpres, Madalina Mezdrea, purtator de cuvant al Politiei Timis.

Primarul din comuna timiseana Sag spune ca barbatul care a comis tripla crima urmata de sinucidere a lucrat si el in strainatate si era un om deosebit, motiv pentru care nu-si explica in nici un fel gestul comis.

"Era un om deosebit. A lucrat in Italia, si-a facut o casa, avea o situatie destul de bunicica. (...) Avea un copil cu handicap. Sotia sa era plecata in strainatate cam de un an", a declarat primarul comunei Sag din Timis, Venus Oprea, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Psihologii sunt de parere ca depresia de sarbatori si-a spus cuvantul, iar barbatul care a comis tragedia nu era un criminal.

"Dupa sarbatori, intotdeauna oamenii care au probleme psihice clacheaza. Din cate am inteles, sotia sa era la munca in strainitate, el locuia cu socrii, avea grija de copil si singuratea aceasta, faptul ca sotia nu a venit acasa de sarbatori l-o fi pus pe ganduri. In asemenea situatii, oamenii slabi, cu probleme psihice, clacheaza si s-a intamplat nenorocirea aceasta. Omul acesta nu era un criminal, pentru ca i-ar fi omorat pe membrii familiei, dar el e un sinucigas, care a vrut sa se razbune pe viata asta. Poate ca stia ca n-o sa suporte toata aceasta tragedie pe care a facut-o si apoi s-a sinucis", a precizat psihologul Liviu Chesnoiu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.



Specialistii sunt de parere ca astfel de evenimente nu sunt straine persoanelor cu probleme psihice, mai ales in preajma sarbatorilor. (V.M.)

×