x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a MURIT ÎNECAT dupa ce si-a salvat fiica

TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a MURIT ÎNECAT dupa ce si-a salvat fiica

20 Iul 2015   •   10:56
TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a MURIT ÎNECAT dupa ce si-a salvat fiica
Sursa foto: captura video

Comisarul Șef Tomiță Lazăr a pierit duminică seară în apele râului Siret. Șeful mascaților din Vrancea se afla pe malul râului împreună cu familia sa în zona balastierei de la Biliești. Martorii evenimentului au povestit cu groază cum acesta și-a salvat fiica de 24 de ani înainte să fie înghițit de ape. Cei doi înotau lângă malul râului și la un moment dat fiica acestuia s-a panicat și nu a mai putut înota. Ofițerul a luat-o de mâini și a adus-o la mal, moment în care curenții puternici l-au tras pe el în apă, informeaza Jurnal de Vrancea.


Martorii au fost cei care au sunat la 112. În zonă s-au deplasat echipaje de la ISU Vrancea, cu două bărci pneumatice și un scafandru. Aceștia au început să „perieze” râul în speranța că trupul polițistului va fi găsit.

Locotenentul Vasile Isticioaia de la ISU Vrancea, vizibil marcat de dispariția prietenului său, a declarat că intervenția este una dificilă datorită vitezei apei care este foarte mare. Căutări au fost făcute atât din apă cât și de pe mal, împreună cu echipaje ale Jandarmeriei și ale Poliției.

Operațiunile de căutare pe râul Siret, acolo unde duminică a dispărut comisarul șef Tomiță Lazăr au fost sistate in jurul orei 23.30. Autoritățile au dispus ca verificările pe apă desfășurate cu o barcă pneumatică și cu căngi, dar și cu ajutorul unui scafandru, să fie sistate pe parcursul nopții, dar vor fi continuate de pe mal.

Pe tot parcursul nopții de duminică, echipe mixte formate din polițiști și pompieri vor căuta de pe mal, cu lanterne și alte obiecte specifice în astfel de cazuri, în speranța că vor găsi cât mai repede trupul ofițerului înecat. 



×