x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu chefuieşte într-un restaurant din Constanţa. Vezi în compania cui

Traian Băsescu chefuieşte într-un restaurant din Constanţa. Vezi în compania cui

25 Aug 2012   •   16:37
Traian Băsescu chefuieşte într-un restaurant din Constanţa. Vezi în compania cui

Presedintele suspendat Traian Basescu a ajuns la restaurantul din Constanta unde va sarbatori cu fostii sai colegi 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Batran".

Daca in ultimii sase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu fostii sai colegi de la Academia Navale "Mircea cel Batran" a fost vila de protocol din statiunea Neptun, de data aceasta Traian Basescu se intalneste cu fostii sai colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanta.

Traian Basescu a ajuns la restaurant sambata seara, in jurul orei 19.20, impreuna cu sotia sa.

Presedintele suspendat si sotia sa au fost intampinati de un fost coleg de la Academia Navala, Costica Iancu, si de Dorel Onaca, care i-a fost alaturi lui Traian Basescu pe toata durata campaniei electorale pentru referendum. Basescu l-a intrebat pe Iancu daca au ajuns toti invitatii la petrecere, acesta raspunzand: "Da, domnule presedinte, suntem 50 plus unul".

Traian Basescu a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor prezenti.

La petrecere au fost invitati aproximativ 60 de absolventi ai Academiei Navale "Mircea cel Batran", fosti colegi ai lui Traian Basescu.

Aceasta este prima aparitie publica a presedintelui suspendat dupa decizia de marti a Curtii Constitutionale, de invalidare a referendumului din 29 iulie si potrivit careia Traian Basescu ar urma sa revina la Cotroceni.

×