x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot

Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot

de Mediafax    |    09 Iun 2012   •   08:19
Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot

Presedintele Traian Basescu face apel catre toate institutiile statului implicate in procesul electoral sa asigure desfasurarea corecta a alegerilor locale si ii indeamna pe romani sa mearga la vot, informeaza MEDIAFAX.

"Duminica au loc alegeri locale. Fac apel catre toate institutiile statului legal implicate in procesul electoral sa asigure desfasurarea corecta, in conditii de legalitate si transparenta, a procesului electoral", declara Traian Basescu intr-un mesaj transmis cu ocazia alegerilor locale din 10 iunie.

De asemenea, seful statului ii indeamna pe toti romanii cu drept de vot sa participe la alegerile locale, astfel incat rezultatul scrutinului "sa legitimeze noii alesi si sa-i oblige sa respecte promisiunile electorale".

Presedintele solicita, in acelasi mesaj, formatiunilor politice participante la alegeri sa respecte regulile in timpul scrutinului, "sa asigure prezenta reprezentantilor in sectiile de vot si sa asigure desfasurarea corecta a procesului electoral si a procesului de numarare a voturilor".

×
Subiecte în articol: candidati traian basescu alegeri locale vot